Novogratz: Farlig tid å være i aksjer, Bitcoin har mer opp enn gull

Galaxy Digital-sjef Michael Novogratz forklarer hvorfor det er en farlig tid å være i aksjemarkedet akkurat nå, frem til det amerikanske presidentvalget. Mens det er bearish på dollaren, er Novogratz bullish på bitcoin og gull, men tror at bitcoin har mer oppside enn gull.

Farlig tid å være på aksjemarkedet, kjøp Bitcoin
Milliardærinvestor og Galaxy Digital-sjef Michael Novogratz forklarte sitt syn på de beste investeringene når det amerikanske presidentvalget i november nærmer seg i onsdagens episode av CNNs Markets Now-show.

„Jeg tror på kort sikt vi så det høye i Nasdaq, vi så det høye i Apple, vi så det høye i Tesla,“ begynte han og la til at det å gå inn i presidentvalget i november, Nasdaq „lett kan handle ned til 10 000, ytterligere 10%, 11% herfra. ”

Novogratz la vekt på at valget bare er rundt 40 dager unna: „Jeg tror at volatiliteten fremdeles er høy og risikoen blir tatt av.“ Han utdypet:

Jeg synes det er en veldig farlig tid å være i markedet. Jeg har tatt mye risiko ned og ventet på bedre, mer klarhet og bedre inngangspunkter … Jeg tror salg av dollar vil være en trend som fortsetter.

„Det vil være en tid å kjøpe aksjer igjen, men jeg tror med dette valget bokstavelig talt 40 dager unna, hvis Biden vinner, hever han skatten og han hever kapitalgevinstskatten, spesielt. Markedet kommer ikke til å fordøye så godt, „bemerket han og la til:“ Jeg tror Biden kommer til å vinne. “ Milliardærinvestoren avslørte videre: „Jeg er kort Nasdaq, jeg er kort Apple, [og] jeg er kort Tesla.“

På emnet bitcoin fremhevet han at kryptovalutaen har en viss sammenheng med Nasdaq og S&P, men sa: „Jeg tror ikke det er en langvarig sammenheng.“

For å illustrere poenget, beskrev han: “Hvis Nasdaq falt 5% i dag, ville bitcoin sannsynligvis være lavere, ikke høyere. Men jeg tror du kommer til å se disse sammenhenger brytes sammen. Makrohistorien er så lovende for å kortslutte dollar, gå langt gull og gå lang krypto. Og vi ser mer og mer adopsjon. ” På spørsmål om en gjennomsnittlig investor skulle eie bitcoin, bekreftet han:

Ja, ja. Den gjennomsnittlige investoren skal ha 1% til 3% av sin portefølje i Bitcoin Profit. Det er en fantastisk hekk.

This entry was posted in Ethereum. Bookmark the permalink.

Comments are closed.